Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Solidaritats 2020 s’adapta a la situació sanitària amb la programació de diverses webinars

27 de octubre de 2020

El programa Solidaritats té una llarga trajectòria. Amb les diferents denominacions any rere any, des de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès s' impulsa  i promou aquesta iniciativa que pretén, entre d’altres objectius, fer visible el treball de les institucions i entitats locals en l’àmbit de la Solidaritat i Cooperació.

Enguany i degut a la situació de pandèmia global s’ha readaptat el format del Solidaritats 2020, adaptant els continguts i les experiències a trtavés de la realització de webinars.

· Dimecres 4 de novembre, a les 19h: Coneix la plataforma Labdoo.org: regala educació. Anirà a càrrec de Jordi Ros Giralt, fundador de la plataforma col·laborativa Labdoo, que fomenta la solidaritat entre pobles i la sostenibilitat del nostre del nostre planeta, per mitjà de la cessió d’ordinadors sanejats per l’alumnat dels Centres Educatius de Vilafranca, cap a altres centres amb carències d’aquests materials. Aquest projecte també vol incidir en la bretxa digital de l’alumnat accentuada per la pandèmia de la Covid-19.
Accediu aquí a la webinar

· Dijous 12 de novembre, a les 19h: - ACTIVIAT APLAÇADA - Món local i refugi, en temps de Covid, a càrrec de Victòria Planas, responsable de l’Àrea d’Emergència, Refugi i Unitat d’Avaluació del Fons Català de Cooperació, dues entitats que treballen amb les persones refugiades. 

La Regidora de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Montse Arroyo, vol posar en valor el treball realitzat per part de totes les entitats i ONG’s del municipi des de la solidaritat, així com donar a conèixer aquestes dues mirades a través del dos webinars que es realitzaran.

 

Accessibilitat